Restaurant l'Ancora Port de la Selva
50 anys de l’Àncora, un restaurant històric a Port de la Selva

L’any 1967, en Miquel Macau i la seva dona van obrir les portes d’aquest negoci, ubicat al bell mig de Port de la Selva, dins del paratge del Cap de Creus.

A la plaça Pol Nadal de Port de la Selva, trobem el restaurant l’Àncora, ben conjuntat amb l’extraordinària bellesa paisatgística que l’envolta. Enguany, l’establiment complirà mig segle d’història, amb l’Èlia, en Joan i les seves filles al capdavant, tot seguint les passes del projecte fundat per en Miquel Macau i la seva esposa l’any 1967. Així, doncs, sense cap mena de dubte, l’Àncora és un dels llocs més mítics d’aquest petit poble de pescadors, que compta amb una acollidora terrassa per a l’estiu gaudir dels àpats a la fresca.

Destaca la qualitat dels seus productes, oferint una cuina casolana, mediterrània i de proximitat. L’objectiu principal sempre ha estat no perdre mai l’essència de les receptes tradicionals de l’avi Miquel, tot i que també es poden elegir els plats més innovadors, ben adaptats als nous gustos culinaris d’avui dia. Així, un client de l’Àncora pot gaudir, sobretot, de peix i marisc del propi port de Port de la Selva, tot i que també tot tipus d’arrossos, fideuà i pasta. Sempre tenen a la vostra disposició una carta variada de temporada, així com diversos menús adaptats a tot tipus de pressupostos.

Els clients més fidels de l’Àncora asseguren que un dels plats amb més renom i èxit són els arrossos, especialment l’arròs caldós de peix o llongant. També són molt recomanables per a tots els paladars les hamburgueses de sípia De la mateixa manera, aquells que visiten aquest lloc destaquen el tracte familiar i acollidor sempre rebut.