Restaurant l'Ancora Port de la Selva
Restaurant l’Àncora, plats de temporada i menús adaptats a cada pressupost

El 1967, aprofitant l’arribada del turisme, en Miquel Macau i la seva esposa obriren el restaurant i actualment continua regentat per la família, amb l’Èlia, en Joan Mª i les seves filles al capdavant. El tracte familiar i acollidor és una prioritat a l’establiment, ben reconeguda per la seva fidel clientela.

El restaurant l’Àncora està situat al bell mig de la població del Port de la Selva, racó d’extraordinària bellesa dins el paratge del Cap de Creus. A l’estiu disposa d’una terrassa a la plaça Pol Nadal on es pot gaudir d’una agradable vetllada contemplant les vistes del port.

Restaurant L'AncoraA l’Àncora s’ofereix una carta variada de temporada i diversos menús adaptats a diferents pressupostos. La seva cuina manté, d’una banda, receptes tradicionals heretades de l’avi Miquel i, d’altra banda, plats innovadors més adaptats als nous gustos culinaris, elaborats sempre amb productes frescos de proximitat. L’arròs caldós de peix o llongant o les hamburgueses de sípia, per exemple, són alguns dels seus plats estrella, a banda d’altres plats de peix i marisc que va pràcticament del mar al plat. a més, els menús i la carta de l’Àncora disposen d’amanides, pasta, carn i altres plats que lliguen amb els gustos de tothom.

En definitiva, plats elaborats i cuidats, servei agradable i professional i unes vistes magnífiques formen una combinació d’allò més completa.