Restaurant l'Ancora Port de la Selva

El restaurant l'Àncora se situa al bell mig del passeig costaner del magnífic municipi del Port de la Selva, al cor de la Mar d'Amunt, entre Llançà i Cadaqués. Un indret on es poden gaudir de platges paradisíaques, d'un paisatge que molts descriuen "d'un altre planeta", una zona excepcional i única. Fundat l'any 1967, per el pare d'Elia Macau, actual gerent.

Des del nostre restaurant sentiran l'olor de mar i la tranquil·litat del vaivé de les onades. S'endinsaran en un espai acollidor i lluminós, amb un tracte molt familiar i professional, i dotat d'una terrassa amb unes vistes espectaculars de la Costa Brava.

Els plats casolans que podreu trobar a la carta es cuinen amb la delicadesa i dedicació que requereixen els excel·lents productes de proximitat que els podrem oferir.

La nostra especialitat és la cuina tradicional catalana, mediterrània, un art que volem conservar i transmetre als seus paladars. Sens dubte, l'arròs de llamàntol o el peix fresc del Port de la Selva són plats estrella de l'Àncora.


Restaurant Ancora Port de la Selva

Restaurant Ancora Port de la Selva

Restaurant Ancora Port de la Selva